DE KLEINE LETTERTJES

Toegegeven, niet het leukste om te lezen, maar toch wel goed om even door te nemen. Zo voorkomen we misverstanden,

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro’s en exclusief verzendkosten.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven wordt een artikel op voorraad binnen 24 uur verzonden. Is er sprake van maatwerk dan moet rekening gehouden worden met 14 dagen, onvoorziene omstandigheden voorbehouden. De exacte levertijd wordt altijd in (goed) overleg bepaald.

Verzendkosten
De tarieven van Postnl en/of DHL worden gehanteerd. De bestelde artikelen worden zorgvuldig verpakt. Om de verzendkosten te besparen kunnen de artikelen worden afgehaald in Naaldwijk. Dit uitsluitend op afspraak en tegen contante betaling. Crea by Marijke is niet aansprakelijk voor onverhoopte vertraging, beschadiging, diefstal of verlies van het pakket bij de verzending.

Geen geld terug
Crea by Marijke geeft geen geld terug. Wél kan geruild worden, mits de (te ruilen) artikelen ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat zijn. De verzendkosten van een terugzending zijn voor de koper. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Artikelen waarbij sprake is van maatwerk kunnen niet worden geruild.

Kleur- en/of maatafwijkingen
Elk artikel van Crea by Marijke is een uniek en handgemaakt exemplaar. Kleuren en maatvoering kunnen, omdat er gebruikt gemaakt wordt van natuurlijke materialen, daarom (iets) afwijken van de foto’s op de website.

Privacy
Crea by Marijke behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk en worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.