HAKEN

KNUFFELS

Uniek in zijn soort: deze knuffels van de beste materialen en opvallende kleuren. Leuk om te krijgen, maar eigenlijk nog leuker als kraam- of verjaardagscadeau. Of als verrassing voor je (klein)kind. Wil je andere kleuren of een andere maat? Geen probleem, maatwerk is mogelijk!

FEESTDAGEN

Geef de feestdagen net iets extra’s met de creaties van Crea by Marijke. Het is elk jaar weer een feest om in de decembermaand een 13-delige kerstgroep in de woonkamer te plaatsen. Let op de details, de kleuren en de gebruikte materialen. Een absolute blikvanger! Staat deze kerstgroep dit jaar bij jou onder de kerstboom? Wat dacht je van de even opvallende, grappige als kleurrijke kerstballen? Crea by Marijke maakt deze graag vakkundig voor je, natuurlijk rekening houdend met jouw specifieke wensen. Kleurrijke paaskuikentjes zijn echte eye-catchers! En verras je (klein)kind met Sinterklaas met doekjes van Sint en/of Piet.

BABY, DREUMES EN PEUTER

Slapen, eten, groeien, de wereld ontdekken: zo’n kleine kwetsbare baby wil je alles geven. De eerste woordjes, de eerste voeding, voor het eerst in bad. Het leven van je kindje is een ontdekkingsreis van de eerste momenten.

Crea by Marijke maakt (bijna) alles voor je baby, dreumes of peuter. Hoe jij het hebben wilt! Hier is sprake van maatwerk. Je hebt iets unieks in handen waarvan je niet snel snel een tweede vindt, zeker niet de winkel. Van trappelzak tot schoentjes, van vestje tot (gehaakt) muziekdoosje en van mobiel tot tutteldoekje. En wacht dat je van de naam in kleurige gehaakte letters?

Klik gerust verder op de site waar je vele knuffels vindt voor de kleine. Wil je deze groter of juist kleiner? Of in een andere kleur? Neem gerust vrijblijvend contact op.

MUIZEN

Wat een muizenfamilie! Zie hier vestingsmuizen uit het oude vestingstadje Elburg en Dickens muizen gebaseerd op de boeken van Charles Dickens. Echte eye-catchers in een vitrinekast of op het dressoir. Maar ook op de baby- en/of kinderkamer vallen ze zeker op en mogen ze gezien worden. Crea by Marijke maakt ze graag voor je. Gaaf toch, zo’n muizenvolk in huis?

SPORT EN SPEL

Zeg het maar van welke club of vereniging jij supporter bent. De spelertjes worden gemaakt in het wedstrijdtenue van jouw favoriete club. En tot in detail! Het club logo ontbreekt niet, zelfs eventuele kampioenssterren worden niet vergeten. En natuurlijk niet alleen van professionele clubs, óók spelertjes met het wedstrijdtenue van jouw amateurvereniging mogen gezien worden. En dat hoeft natuurlijk niet uitsluitend een voetbalvereniging te zijn. Handbal, korfbal, tennis, hockey, zeg het maar!

SPROOKJES

‘Er was eens in een land hier ver vandaan’.
Wie is er niet opgegroeid met (voorgelezen) sprookjes? Crea by Marijke brengt de hoofdpersonen en figuren uit de sprookjeswereld, zoals bijvoorbeeld Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Roodkapje, de wolf en Assepoester bijna tot leven.
Helemaal te gek voor je (klein)kind. Je kan er gelijk een verhaaltje bij vertellen.
De sprookjesfiguren zijn echt een aanwinst voor elke (kleuter)juf. De kleuters kunnen de spookjes zelf naspelen met de gehaakte figuren die bij het sprookje horen.
‘Zeg Roodkapje, waar ga jij heen?’.

DECORATIES

Wat een assortiment! Een bruidstaart? Of toch liever gebakjes en petit-fours of fruit? Of toch een even mooie als oersterke tas? De keuze is enorm, de kwaliteit is perfect. Vraag gerust naar de mogelijkheden!