TASSEN, KUSSENS EN PLAIDS

TASSEN, KUSSENS, PLAIDS EN KLEDEN

Wil je gezien worden met kleurrijke en unieke Mochila tas? Of juiste een kleinere voor je dochter, vriendin, (schoon)moeder of collega? Crea by Marijke maakt ze voor je. Een prachtige handgemaakte tas, elke tas is uniek in kleur en uitvoering.

Heeft je woonkamer een boost nodig? Kussens kunnen wonderen verrichten. Een paar nieuwe kussens op je bank en voilà, op een simpele en betaalbare manier heeft jouw woonkamer een mini make-over gekregen. Maak je huis gezellig, kussens mogen en kunnen overal en zijn hipper dan ooit. Een bank is niet compleet zonder lekkere kussens in je rug. Kussens zijn niet alleen comfortabel, ze maken je inrichting knus, persoonlijk en sfeervol. Crea by Marijke maakt (sier)kussens van mooie kwaliteitsmaterialen zoals jij ze hebben wilt: patchwork, met of zonder motief, klein, groot, zacht, warm, basic, opvallend, eigentijds, speels en behaaglijk. En gegarandeerd handgemaakt. Naar wat voor kussen ben jij op zoek?

Ben je op zoek naar een handgemaakt vloerkleedje?  Wil jij je interieur hiermee verrijken? Met plezier en trots presenteert Crea by Marijke je van textielgaren gehaakte vloerkleedjes in diverse kleurtinten. Rond, vierkant, maatwerk of een hip kleed voor de kinderkamer? Crea by Marijke maakt het. Met vakmanschap en toewijding.

Let op: de afmetingen van de vloerkleedjes zijn maximaal circa één meter.