VEEL GESTELDE VRAGEN

Is Crea by Marijke een professioneel bedrijf?

Nee, meer een uit de hand gelopen hobby. Ik krijg veel complimenten over de creaties die ik met veel plezier en toewijding maak. Wanneer familie, vrienden, kennissen, collega’s of bijvoorbeeld buren ze zien krijg ik steeds vaker de vraag: ‘kan je dat ook voor mij maken?’ of ‘heb je geen website waar ik alles terug kan vinden?’. Vandaar deze website! En dat is ook de reden dat niet de hoofdprijs gevraagd wordt voor de creaties. Vaak betaal je niet veel meer dan de materiaalkosten. Ik vind het veel te leuk om ze te maken en de ontvanger hiermee een plezier te doen!

Hoe kan ik een artikel bij Crea by Marijke bestellen?

Dit kan door een e-mail of met behulp van het bestelformulier op de website. Het is handig om zo duidelijk en volledig mogelijk aan te geven wat je wilt bestellen, zoals de naam, de kleur en/of de stof en eventuele speciale wensen. Crea by Marijke reageert zo snel mogelijk. Dit gebeurt in principe nog dezelfde dag.

Hoe lang duurt een bestelling?

Na de ontvangst van de betaling wordt er naar gestreefd het artikel, mits op voorraad, nog dezelfde dag te verzenden. Indien een artikel nog gemaakt moet worden, wordt de levertijd altijd met je kortgesloten. In de regel is de levertijd dan ongeveer 14 dagen, uitzonderingen voorbehouden. Je krijgt altijd bericht wanneer het artikel bij mij de deur uit gaat met vermelding van de barcode van het pakket. Zo kan je het pakket volgen.

Wat zijn verzendkosten?

De wijze van verzenden gebeurt altijd in overleg en in wordt in de regel aangeboden bij Postnl of DHL. De verzendkosten worden doorberekend.

Is ophalen mogelijk?

De bestelde artikelen kunnen, uitsluitend op afspraak, worden opgehaald in Naaldwijk tegen contante betaling.

Kan je de bestelling inpakken?

Geen probleem! Dit kan met doorschijnend folie of kleurig en representatief inpakpapier. Over een persoonlijke touch, bijvoorbeeld door een kaartje, kunnen we nadere afspraken maken. Het kost wel iets extra: € 1,25.