WOLVILT

DECORATIES

Wat een keuze en wat een variatie! Zo zijn de gebakjes en tompouces vrijwel niet van echt te onderscheiden. Het zijn absolute eye-catchers! Ze staan gaaf op een etagère, bijvoorbeeld in de keuken of op een dressoir. Leuk om te krijgen, maar zeker zo leuk om te geven. Maar wat dacht je van een bruidspaar, een ‘geslaagd slinger’, een bloeiende amaryllis of een waterlelie met baby?

MANDALA’S

De letterlijke vertaling van mandala is ‘cirkel’. Keuze volop! Een Paasmandala? Of toch liever een Sinterklaasmandala of een herfstmandala? Jij mag het zeggen. Crea by Marijke maakt het. En goed.

MUIZEN

Kijk, dit zijn de muisjes Moris en Miny en de kinderen Max en Missy. Ze gaan graag op vakantie met de auto en caravan Ze rijden graag rond in een cabriolet met de zon op hun bolletjes.

SEIZOENEN EN FEESTDAGEN

Wat een keuze! Van een oliebollenkraam tot een heerlijk geurend lavendelmannetje, van Paashazen tot narcislichtjes, Zwarte Pieten en een prachtige kerstgroep.  En allemaal handgemaakt. Er komt geen naaimachine aan te pas. Informeer gerust naar de mogelijkheden.